Home Foto Video Muzica Decoratiuni Inchiriere Echipament Albume

E-mail:tavystudio@gmail.com Facebook: Tavy Studio

Telefon: 0723 035 311 / 0368 807 340 / 0722 477 608

Nunta dumneavoastra va fi plina de momente unice iar o filmare si un montaj video profesional sunt o investitie care se va recupera de multe ori in timpul vietii. Vom munci impreuna pentru a va da o lucrare unica, combinand pasiunea, tehnica de ultima ora si experienta noastra cu gusturile si asteptarile dumneavoastra.

Inregistrarea evenimentului se face in FULL HD sau 4K, folosindu-se camere SONY, CANON si PANASONIC, iar dumneavoastra veti primi materialul final pe DVD-uri, BLU-RAY-uri personalizate intr-o carcasa cu coperti deasemenea personalizate, pe stick USB, pe HDD, tableta, etc.

Diferitele momente vor fi alaturate in asa fel incat sa reflecte pasiunea si emotiile traite de Dvs. in ziua respectiva, iar filmul final al evenimentului, este nu doar pentru a va spune povestea, ci si pentru a va atinge sufletul.

Filmarea o putem realiza cu Steady-cam care creaza un efect de plutire a imaginii, sau macara video pentru o imagine dinamica, existand si varianta filmarii cu 2 sau mai multe camere, in acest caz materialul final este mult mai dinamic. Deoarece suntem o prezenta discreta, vom putea surprinde intr-un mod natural momentele speciale care se desfasoara in jurul nostru iar Dvs. puteti sta linistiti, invitatii, familia si prietenii nu ne vor simti prezenta, luminile orbitoare nu vor strica atmosfera speciala a evenimentului.

Pentru o oferta mai diversificata, contactati-ne.