Home Foto Video Muzica Decoratiuni Inchiriere Echipament Albume

E-mail:tavystudio@gmail.com Facebook: Tavy Studio

Telefon: 0723 035 311 / 0368 807 340 / 0722 477 608

Pentru ca petrecerea Dvs. sa fie o reusita din punct de vedere muzical, aveti nevoie de un D.J. profesionist sau de o formatie care sa stie sa imbine diferitele genuri de muzica, astfel incat invitatii prezenti la acel eveniment sa fie multumiti pe deplin. Pentru a putea realiza o buna auditie muzicala va informam ca detinem instalatii audio de putere mare (peste 5500 wati), ideale chiar si pentru petreceri in aer liber.

Dar, cel mai important lucru de care putini D.J. isi dau seama este repertoriul muzical, care dupa parerea noastra, reprezinta aproximativ 99% din reusita petrecerii Dvs.

Repertoriul nostru cuprinde aproximativ 10000 piese, muzica straina, romaneasca, hit-uri noi sau mai vechi, marsuri,  etc.

O importanta mare o acordam muzicii populare, iar aici va putem informa ca dispunem de o bogata colectie care include melodii de masa, hore, sarbe si jocuri specifice pentru anumite zone ale tarii, etc. De asemenea avem colectii de muzica ungureasca, germana, ruseasca, etc. iar pentru a crea o atmosfera deosebita la petrecere, oferim diferite jocuri de lumini, moving-head-uri, scanere, laser, masini de fum, schele de lumini, toate controlate de calculator si DMX, etc.

Foarte important in reusita pe deplin a unei petreceri este ca muzica sa fie pe pe gustul invitatilor, sa fie prezentata intro anumita ordine, realizand un playlist al evenimentului.

Deasemenea la noi puteti gasi recomandari pentru formatii vocal-instrumentale.

Pentru o oferta mai diversificata, contactati-ne.